dilluns, 4 de gener del 2010

ÈRIK TORNA A L'ESCENARI


Després d'una bona i merescuda estapa de descans, els membres del musical Èrik han représ els assajos de cara a les properes actuacions. El dimarts 19 de gener tornarem a actuar al Teatre Municipal de Benicàssim. Els pases seran a les 19:00 i a les 22:30 hores i l'entrada serà gratuïta. Aquest nou repte es complica una mica més degut a les baixes de participants amb que es trobarem (alguns ja estan fent estudis superiors i altres estan d'intercanvi a Evian les Bains). Per a suplir-los contarem amb la participació de nous membres: Mª Teresa Beltrán suplirà a Maria Mira; Edwin Arias, a Germán Martínez; Alejandro Monsó, a Paula Rueda i Paula Romero, a Lara Maza. A més, reforçarem el Cor amb Natàlia Navarro, Nico Mazarache i Noèlia Escuder.

Més endavant, el dijous 29 d'abril, actuarem al Paraninf de l'Universitat Jaume I. També farem dos pases: un de matí per a estudiants de diferents instituts, escoles i de l'universitat; un altre de tarde per a públic en general.

Estem també en negociacions amb el Teatre d'Alzira per a representar l'espectacle.

Per últim, el divendres 2 de juliol actuarem a València com a colofó de les Jornades de professorat de música que es celebraran els dies 1 i 2. El lloc i l'horari està per concretar.

Els integrants de l'espectacle Èrik estem molt contents i satisfets de la repercussió que ha generat el projecte i esperem tindre-vos de públic i que us agrade. FdK

1 comentari:

  1. Estas nuevas voces van a dar mucha más emoción a la actuación. Será un espectáculo único que no hay que perderse. Buena forma de empezar el año.

    ResponElimina